Kram din indre kritiker

SÆT DIG SELV FRI og få det liv & den Karriere du drømmer om

Få værktøjerne til at skifte tonen på din indre kritiker, der forklædt som ven – får dig til at sidde fast – som reelt gør dig til slave af dine egne tanker om det du ikke kan, skal og bør.

NU STOPPER DET ! Bryd lænkerne! Sæt dig selv fri !

Vi hjælper dig med at bryde mønstrene i ”story of my life”-udfordringer, som du sidder fast i og som begrænser dig. Vi hjælper dig med at identificere de usynlige kræfter der holder dig tilbage – på dette forløb får du værktøjerne og dermed nøglerne til at sætte dig selv fri.

Kommunikation & Personlig Gennemslagskraft Ina Ahrensberg

Info om kurset:

Der er ingen skam i at være gledet tilbage til gamle reaktionsmønstre og vaner. Det gør vi alle, når vi møder vores triggere, der gav os ”sår på sjælen” og smerte tidligere i livet og dermed aktiverer vores forsvarsmekanisme og overlevelsesstrategier. De fleste af de triggere, der gav os smerte, er vi ikke engang klar over. – og nogen gange er vi klar over hvad der er på spil og hvorfor… men har ikke værktøjerne til at ændre det.

Det får du i dette forløb – der er et personligt udviklingsforløb.

 • 8 Moduler – Live online undervisning
 • 8 Q&A session – Live online undervisning
 • Workbook og reflektionsøvelser
 • Adgang til optagelser af sessionerne.
 • Adgang til lukket gruppe på facebook, for deltagere på dette forløb.

I vores live online undervisning er du en del af et virtuelt udviklingsforløb. Du deltager live i et virtuelt seminar i et virtuelt kursuslokale. Det betyder, at du ikke har transport og vi kan undervise i noget der går helt tæt på.

Det er live så der er mulighed for spørgsmål og interaktion.
Seminaret løber over 3 måneder – fordi forskning viser at der skal 3 måneder til for at bryde mønstre og få nye og blivende vaner.

PRIS 3.200 kr inkl. moms.

 

 

Bryd gentagelses-mønsteret i dine ”story of my life”-oplevelser

Hvor mange gange har du fundet dig selv den samme situation, på forskellige tidspunkter i livet – et mønster, du bare ikke kan bryde.

På trods af alle dine gode intentioner og hårdt arbejde er du tilbage til den samme gamle situation igen, uanset om det er i dit private eller professionelle liv. Du slår dig på andre – eller de slår sig på dig – Du bliver misforstået – eller lykkes ikke med de ting du gerne vil?

De situationer, der får dig til at føle dig magtesløs og ulykkelig. Følelsen er så uretfærdig og smertefuld. Det er let at dømme dig selv hårdt og tænke ”hvad skete der her”, ”hvorfor så jeg ikke det komme”. ”Jeg lovede mig selv aldrig igen – Men se nu på mig, jeg gjorde det igen” – ”Her er jeg igen. Hvorfor behandler folk mig sådan??”

Vær ikke så hård og kritisk over for dig selv. Uanset hvor succesfuld man er her i livet og i karrieren – så har vi dem alle….Vaner, uheldig adfærd og kommunikation, der kommer ud på en anden måde end man havde lyst til at de skulle….

 

Kurset er til dig, der gerne vil:

 • NOGET ANDET OG MERE I DIT LIV
 • HAVE SUCCES MED DIN EGEN VIRKSOMHED
 • HAVE BOOSTED DIN KARRIERE
 • BLIVE SET, HØRT OG FORSTÅET PÅ DEN RIGTIGE MÅDE – FÆRRE MISFORSTÅELSER
 • Have bedre økonomi
 • BRYDE DE MØNSTRE, DER BEGRÆNSER DIG I AT NÅ DINE DRØMME & DINE KARRIEREMÅL
 • HAVE MERE SELVTILLID OG PERSONLIG GENNEMSLAGSKRAFT
 • NY DIMENSION PÅ EN ALLEREDE SUCCESFULD KARRIERE