Kommunikation og
gennemslagskraft

AHRENSBERG & PARTNERS tilbyder målrettet og resultatorienteret strategisk rådgivning indenfor organisation, ledelse og kommunikation.

Målrettet og resultatorienteret
strategisk rådgivning

AHRENSBERG & PARTNERS tilbyder målrettet og resultatorienteret strategisk rådgivning indenfor organisation, ledelse og kommunikation. Alle vores rådgivere og undervisere har både teoretisk og praktisk erfaring fra karrierer som ledere og chefer. Hos os får du ledelsesrådgivning med teoretisk tyngde.

Personlig & strategisk gennemslagskraft

 • Få succes som chef og leder med Personlig og strategisk gennemslagskraft
 • Knæk Karismakoden – og få gennemslagskraft
 • Få mentalt overskud og strategisk overblik – når det virkelig gælder!
 • Fremstå præcis og sikker i din kommunikation og fremtoning… også under pres
 • Nå dit mål og skab Peak Performance hos dig selv og din organisation.
 • Få succes med virksomhedens strategi
 • Positioner dig og din organisation. Boost din karriere.

AHRENSBERG & PARTNERS rådgiver og træner chefer, ledere og specialister til at blive en endnu stærkere udgave af sig selv – og til at få succes med stor personlig gennemslagskraft og præcis performance.

Vi tilbyder et unikt koncept, der kombinerer klassisk kommunikations- og medietræning med ledelsesværktøjer på strategisk højt niveau. Nøglen er advanced mental training:

Personlig og professionel udvikling med et samtidigt strategisk fokus på virksomhedens overordnede strategi – din præcise performance, eksekvering og målopfyldelse som leder og specialist.

Knæk karismakoden – Fremstå præcis og sikker i din kommunikation og fremtoning.

Ledere og specialister fra alle brancher kommer til AHRENSBERG & PARTNERS når de ”skal på” – i en strategisk vigtig kommunikationssituation, hvor de skal levere peak performance og stå knivskarpt med gennemslagskraft og stor karisma. Eller som et led i en udviklingsstrategi om at sikre gennemslagskraft og synlighed for dem selv eller virksomheden.

Et kommunikations- og performanceforløb hos AHRENSBERG & PARTNERS er en række personlige og fortrolige samtaler / træningssessions.

Afhængig af behov og udgangspunkt hjælper vi CEO´s, chefer, ledere og specialister med:

KONKRETE VÆRKTØJER OG INDSIGTER TIL AT:

 • Udvikle peak performance – mentalt overskud og strategisk overblik – når det virkelig gælder
  (advanced mental training & winners strategies)
 • Knække karismakoden
 • Fremstå knivskarpt i din kommunikation, når du er på skærmen eller online
 • At være spot on hver gang du har ordet – budskabs- og medietræning
 • Taletid som strategisk ledelsesværktøj
 • Bruge medierne strategisk
 • Få præcis performance og strategisk kommunikation i leder- og specialistrollen
 • Indtag talerstolen, møderne og medierne med gennemslagskraft og karisma – public speaking – præsentationsteknik
 • Få ny dimension på en allerede succesfuld karriere
 • Udvikle personlig branding

Vi arbejder med afprøvede, præcise og øjeblikkeligt anvendelige værktøjer. Vi træner dig personligt i at få dine styrker til at arbejde positivt for dig. Justere og forfine, det der spænder ben for dig i at nå dit mål.

Der findes ingen standardløsninger, men der findes masser af erfaringer for hvad der virker godt og mindre godt i forskellige situationer. Så hvorfor spilde tid og chancer på at skabe alle erfaringerne selv?

Resultaterne skaber du selv! Vi giver dig værktøjerne og træner dig i større personlig gennemslagskraft og præcis performance.

Det er vores erfaring at ledere og specialister, der har gennemgået et performanceforløb hos AHRENSBERG & PARTNERS opnår større gennemslagskraft og præcis performance.

Et typisk individuelt træningsforløb løber over 6-12 måneder. Andre forløb særlig målrettet en bestemt kommunikationssituation varer få gange, afhængig af dit udgangspunkt.

Vi skræddersyr hver gang vores Udviklings- og træningsforløb, workshops og kurser, så de passer præcis til dit/jeres behov, aktuelle situation og begivenhed. Vi sætter holdet af specialister afhængig af opgavens indhold og størrelse.

Kontakt os gerne for en uforpligtende samtale eller for yderligere information på info@ahrensberg.dk eller ring til +45 40252569.

Public speaking & præsentationsteknik

KNÆK KARISMA-KODEN: Oplev suset når dine taler og præsentationer har WAUW-effekt!

Personlig gennemslagskraft – defineret som evnen til at vække en følelse og efterlade et klart budskab hos medarbejdere, kunder og interessenter er i stigende grad en af tidens mest efterspurgte og prioriterede kompetencer.
Er du CEO, leder, politiker eller specialist, hvor det at have personlig gennemslagskraft er afgørende for dit virke?
Du har måske de perfekte taleskrivere og kommunikationsfolk omkring dig – men mangler lige det ”lille ekstra”, der giver Wauw-effekt når du skal fremføre taler og præsentationer?
Personlig gennemslagskraft og Karisma er det der kan give dig den anerkendelse og succes, du fortjener.

Den gode nyhed er at personlig gennemslagskraft ikke er en vuggegave – at nogle bliver født med gennemslagskraft og andre ikke. Karisma og gennemslagskraft er en disciplin der kan læres.

Få værktøjerne til at Fremstå præcis og sikker i din kommunikation og fremtoning.

Når man hører anerkendte talere performe, lyder det ofte som om de ryster det ud af ærmet, uden synderlig forberedelse. Det er meget sjældent at det hænger sådan sammen.

Selv rutinerede talere henter ofte hjælp fra professionelle taleskrivere, og får samtidig trænet deres performance og fremtoning hos professionelle.

Vi hjælper dig med:

 • Konkrete værktøjer og indsigter til at udvikle peak performance og Knække Karisma-koden
 • At fremstå knivskarpt i taler og præsentationer
 • Advanced mental training & winners strategies

Resultaterne skaber du selv! Vi giver dig værktøjerne og træner dig i større personlig gennemslagskraft og præcis performance.

Vi har stor erfaring, og laver god og målrettet træning, der med det samme gør en forskel.

Vi træner, udvikler og coacher CEO´s, ledere, specialister og andre der ønsker at blive endnu stærkere kommunikatører – med stor personlig gennemslagskraft og præcis performance.

Ledere og specialister fra alle brancher kommer til AHRENSBERG & PARTNERS når de ”skal på” – i en strategisk vigtig kommunikationssituation, hvor de skal levere peak performance og stå knivskarpt med gennemslagskraft og stor karisma. Eller som et led i en udviklingsstrategi om gennemslagskraft og synlighed for dem selv eller virksomheden.

Kunder der har gennemgået et kommunikations- og performanceforløb hos AHRENSBERG & PARTNERS fremtræder med synligt større sikkerhed og gennemslagskraft – i dagligdagen, i medierne, i præsentationer og på talerstolen som strategisk platform.

Det endelige forløb skræddersyr vi naturligvis efter dine aktuelle behov og udfordringer.

Et typisk træningsforløb løber over 6-12 måneder. Andre forløb særlig målrettet en bestemt kommunikationssituation varer få gange, afhængig af dit udgangspunkt.

Kontakt os gerne for en uforpligtende samtale eller for yderligere information på info@ahrensberg.dk eller ring til +45 40252569.

Medietræning

Få succes gennem effektiv kommunikation i medierne.

Tempoet i dagens medier er voldsomt opskruet, og du har kun kort tid til at aflevere dit budskab.
Derfor skal du kunne skære dit budskab til og gøre det indviklede enkelt og klart. Det øger din mulighed for, at det er dig der sætter dagsordenen.

Din personlighed og din fremtoning skal bære dine ord igennem til seerne og til læserne. Det kræver træning og tryghed.
Vi giver dig værktøjerne, der gør at du kan fremstå klar i mæglet og velforberedt – selvom du måske kun har få minutters forberedelsestid, inden du går på. Men kommunikation og retorik er ikke nok! Ledelseserfaring og strategisk perspektiv er nødvendigt. Al taletid er strategisk taletid.

Med medietræning lærer du at tage styringen og bliver trænet i, hvordan du bedst tackler kritiske spørgsmål på en professionel og karismatisk måde. Uanset om det er et telefoninterview, du taler med journalisten ”til baggrund” eller skal på live-tv. Skal dit budskab stå helt klart – så du bliver forstået og husket.

Bliv en endnu stærkere kommunikatør og få stor gennemslagskraft. Hvis du befinder dig godt i rollen, bliver dit engagement tydeligere. Det ses!

Vores speciale er personlig gennemslagskraft. Vi kan hjælpe dig med ”det lille ekstra”, der gør at du når helt ud over rampen, til dine seere, vælgere, medarbejdere og interessenter.

Vi arbejder med personlig gennemslagskraft og præcis Performance individuelt til ledere, chefer, politikere og i chef/lederteam. – herunder medietræning og branding.

Som en del af træningen vil vi se dig på skærmen. Sammen vil vil analysere helhedsindtrykket. Du vil få ærlig og meget konkret feedback på, hvordan andre oplever din kommunikation, og du får indsigt og træning i –få men gode værktøjer til at få større personlig gennemslagskraft og være præcis i din performance.

Vi arbejder med afprøvede – præcise og øjeblikkeligt anvendelige værktøjer. Vi træner dig personligt i at skrue op for styrker og justere og forfine, det der spænder ben for dig i at nå dit mål.

Der findes ingen standardløsninger, med der findes masser af erfaringer for hvad der virker godt og mindre godt i forskellige situationer. Så hvorfor spilde tid og chancer på at skabe alle erfaringerne selv?

Resultaterne skaber du selv! Vi giver dig værktøjerne og træner dig i større personlig gennemslagskraft og præcis performance.

Vi har stor erfaring, og har særligt skabt resultater med ledere og politikere i det offentlige. Vi laver god og målrettet træning, der med det samme kan gøre en forskel og giver dig bedre gennemslagskraft og præcis performance.

Performancetræning der handler om dit møde med medierne leveres både som individuelle forløb og som Lederworkshop

Chefer anvender i høj grad workshoppen til teambuilding og til at få fintunet en leder-/chefgruppe, idet man i løbet af workshoppen, bliver klog på ens egen kommunikation, andres kommunikation og reaktioner på hinandens kommunikation.

Strategisk brug af medierne

Medietræning: Fra damage-control til strategisk brug af medierne
Er du og din afdeling klar til mødet med medierne?
Bruger i kun medierne reaktivt? Og stiller op til ”damage-control” når I har en ”møg-sag”?
Medierne kan anvendes som en del af en proaktiv kommunikations-, fundraising, branding- og rekrutterings-strategi…. Men gør I det?
Lær at spotte de gode historier, og få det bedste ud af dem. Gør medierne til medspillere i stedet for modspillere.

Vejen til succes gennem effektiv kommunikation i medierne.
En virksomheds eller en persons succes med et givent brand eller vision afhænger af den oplevelse, brugerne af medier sidder tilbage med efter at have set dig og din afdeling i medierne.
Selv garvede topchefer, politikere og ledere synes mødet med medierne er lidt svært og det både ses og høres.
Når du kommunikerer i medierne kommunikerer du udadtil, men også i høj grad indadtil.
’Gode historier’ bliver ofte glemt, eller taget for givet. Til trods for, at de kan indeholde et enormt forretningspotentiale; en branding mulighed.
Ofte drejer det sig om historier, der understøtter hele virksomhedens forretningsmodel, værdier og lige netop det, den ønsker at stå for.

Lær at spotte de gode historier, og få det bedste ud af dem. Gør medierne til medspillere i stedet for modspillere.

Tempoet i dagens medier er voldsomt opskruet, og du har kun kort tid til at aflevere dit budskab.
Derfor skal du kunne skære dit budskab til og gøre det indviklede enkelt og klart. Det øger din mulighed for, at det er dig der sætter dagsordenen.
Din personlighed og din fremtoning skal bære dine ord igennem til seerne og til læserne. Det kræver træning og tryghed.
Vi giver dig værktøjerne, der gør at du kan fremstå klar i mæglet og velforberedt – selvom du måske kun har få minutters forberedelsestid, inden du går på.
Og alligevel… Selv med den bedste forberedelse kan man ikke altid forudse hvilke spørgsmål journalisten vil stille i en interviewsituation og interviewet kan tage en helt anden uventet og kritisk drejning.
Med medietræning lærer du at tage styringen tilbage og bliver trænet i, hvordan du bedst tackler kritiske spørgsmål på en professionel og karismatisk måde.
Uanset om det er et telefoninterview, du taler med journalisten ”til baggrund” eller skal på live-tv. Skal dit budskab stå helt klart – så du bliver forstået og husket.
Bliv en endnu stærkere kommunikatør og få stor gennemslagskraft. Hvis du befinder dig godt i rollen, bliver dit engagement tydeligere. Det ses!
Vores speciale er personlig gennemslagskraft. Vi kan hjælpe dig med ”det lille ekstra”, der gør at du/I når helt ud over rampen, til dine seere, vælgere, medarbejdere og interessenter.
Vi arbejder med personlig gennemslagskraft og præcis performance individuelt til ledere, chefer, politikere og i chef/lederteam. Herunder medietræning og branding.
Som en del af træningen vil vi se dig på skærmen. Sammen vil vi analysere helhedsindtrykket. Du vil få ærlig og meget konkret feedback på, hvordan andre oplever din kommunikation, og du får indsigt og træning i få men gode værktøjer til at få større personlig gennemslagskraft og være præcis i din performance.
Vi arbejder med afprøvede præcise og øjeblikkeligt anvendelige værktøjer. Vi træner dig personligt i at skrue op for styrker og justere og forfine, det der spænder ben for dig i at nå dit mål.
Der findes ingen standardløsninger, med der findes masser af erfaringer for hvad der virker godt og mindre godt i forskellige situationer. Så hvorfor spilde tid og chancer på at skabe alle erfaringerne selv?
Resultaterne skaber du selv! Vi giver dig værktøjerne og træner dig i større personlig gennemslagskraft og præcis performance.
Vi har stor erfaring, og har særligt skabt resultater for private og offentlige virksomheder. Vi laver god og målrettet træning, der med det samme kan gøre en forskel og giver dig bedre gennemslagskraft og præcis performance.
Performancetræning der handler om dit møde med medierne leveres både som individuelle forløb og som Lederworkshop
Chefer anvender i høj grad workshoppen til teambuilding og til at få fintunet en leder-/chefgruppe, idet man i løbet af workshoppen, bliver klog på ens egen kommunikation, andres kommunikation og reaktioner på hinandens kommunikation.
Workshops afholdes i forskellige længder afhængig af jeres mål med workshoppen.
Et individuelt træningsforløb varer typisk 6-12 måneder med en-to træningssessions om måneden.
Det endelige forløb skræddersyr vi naturligvis efter jeres aktuelle behov og udfordringer.
Kontakt os gerne for en uforpligtende samtale eller for yderligere information på info@ahrensberg.dk eller ring til +45 40252569.

Kommunikation, Branding & Markedsføring

Få forretningsmæssig succes, vækst & øget positionering i markedet.

Via strategi – ledelse – kommunikation & branding – markedsføring & salg

Et brand er ikke noget en virksomhed ejer. Et brand er den opfattelse omgivelserne har af jer og virksomheden. Derfor er det så afgørende vigtigt, at der er tydelig sammenhæng mellem jeres fortælling, det I lover kunden, kvaliteten og leverancen af produktet.

Virksomhedens brand skal stå skarpt hos dens kunder, medarbejdere og interessenter og alle kommunikationsaktiviteter skal pege i samme retning og understøtte forretningen.

Vi hjælper virksomheder I forbindelse med ændringer af virksomhedens strategi, organisation eller forretning, eller når virksomheden vil have større impact, vækst, positionering og konkurrencedygtighed i eksisterende eller nye markeder.

  • Få skærpet jeres fortælling.
  • Skab et klart og præcist billede af din virksomhed og den værdi I giver dine kunder.
  • Få endnu stærkere relationer med dine kunder og interessenter.
  • Få effekt med din kommunikation.
  • Bliv hørt, set og husket.’

AHRENSBERG & PARTNERS rådgiver private og offentlige virksomheder om strategisk brug af branding til at forbedre virksomhedens relationer, resultater og omdømme.

Der findes ingen standardløsninger, men der findes masser af erfaringer for hvad der virker godt og mindre godt i forskellige situationer. Så hvorfor spilde tid og chancer på at skabe alle erfaringerne selv?

Vi skræddersyr hver gang vores rådgivningsforløb, så de passer præcis til dit og virksomhedens behov og aktuelle situation. Vi sætter holdet af specialister afhængig af opgavens indhold og størrelse.

Kontakt os gerne for en uforpligtende samtale eller for yderligere information på info@ahrensberg.dk eller ring til +45 40252569.

Krisekommunikation

Heldet følger den velforberedte ! – Med god forberedelse og det rette beredskab har I ikke brug for held.
Vi hjælper virksomheder med at være forberedt på den værste mediekrise.
Det kan være ødelæggende og kan virke nærmest uoverkommeligt at stå midt i PR – shitstormen.

Det kræver mentalt overskud og strategisk overblik – Når man er den der kan se sig selv på nationalt og internationalt tv igen og igen. En dårligt håndteret krise kan være ødelæggende for en karriere og kan lukke virksomheder.
Det er i fredstid man skal træne til at stå distancen. Det skal være overindlært så man har de rigtige reaktionsmønstre når krisen raser.

Hos AHRENSBERG & PARTNERS adskiller vi os fra så mange andre kommunikationseksperter.
Vi har mange års erfaring med at hjælpe offentlige og private virksomheder med kommunikationstræning og kommunikationsopgaver.
Men vi har andet og mere end det! Vi har prøvet det. Vi har stået midt i det.

Som chefer og ledere har vi stor erfaring i at håndtere kriser internt og eksternt med storpolitisk og strategisk tæft. Vi har således både teoretisk, strategisk og praktisk erfaring med krisekommunikation og krisestyring.

Det kan virke som en uoverkommelig opgave at kommunikere svære budskaber på den helt rigtige måde, når man står midt i en krise, og antallet af vinkler og spørgsmål tårner sig op.
Ikke to kriser er ens. Og ikke alle kriser når medierne – hvis de håndteres rigtigt.

Andre kriser inviterer til den helt store tur i mediekarrusellen – men kan reduceres til– en døgnflue og så er den overstået. Det kræver den rette krisekommunikation og den rette krisehåndtering.

Når krisen rammer, og du eller din virksomhed fylder overskrifterne i medierne. Er der særligt ét fokus: Mangel på kontrol. Derfor er det primære mål for krisekommunikation at bevare så meget kontrol som muligt.
Det er i fredstid man skal træne til at stå distancen. Det skal være overindlært så man har de rigtige reaktionsmønstre når krisen raser.

Hos AHRENSBERG & PARTNERS adskiller vi os fra så mange andre kommunikationseksperter.
Vi har mange års erfaring med at hjælpe offentlige og private virksomheder med kommunikationstræning og kommunikationsopgaver.
Men vi har andet og mere end det! Vi har prøvet det. Vi har stået midt i det.

Som chefer og ledere har vi stor erfaring i at håndtere kriser internt og eksternt med storpolitisk og strategisk tæft. Vi har således både teoretisk, strategisk og praktisk erfaring med krisekommunikation og krisestyring.

Vi hjælper også gerne jer.

Du er måske også
interesseret i:

Karriererådgivning og business coaching

Få succes med next step! Nå dit mål og skab peakperformance hos dig selv og din organisation.

Leder- og talentudvikling

Bliv en endnu stærkere udgave af dig selv. Udviklingsforløb der øger den strategiske præcision – værktøjer der virker.

Organisationsudvikling

Flyt organisationen og bundlinjen via præcis performance. – Strategi, kommunikation og ledelse omsat i praksis.

Vil du høre mere om, hvad vi kan tilbyde?