Elevate your business

Tag din virksomhed til det næste niveau!

Føler du, at din virksomhed er gået lidt i stå? Eller måske går det fint, men dine ambitioner er højere. Vi tager dine ambitioner alvorligt og omdanner ønsker til strategi og resultater – og får dig tilbage på sporet med ny energi. 

Få værktøjerne til at blive ven med salgsprocessen, lave din go-to-market strategi og finde dét, der i dig selv spænder ben for din forretnings udvikling.

Ina Ahrensberg_Rise Above Live seminars

Hvad får jeg?

Er du også træt af alle de gratis webinarer og freebies e-bøger, der ikke rigtig flytter noget i din forretning? Vi skipper den gratis reklame indkørsel og har i stedet sat et program sammen til dig og din virksomhed, der giver dig de rigtige værktøjer til at nå ud over rampen – og fortæller dig, hvordan de skal bruges.

Vores Masterclass: “Elevate Your Business” indeholder 

 • 5x LIVE Online Masterclass med Ina Ahrensberg 
 • 1:1 Sparring sessioner med fokus på dig og din virksomhed 
 • Værktøjer til at vækste, som du kan implementere med det samme 
 • Workbook, der støtter dig igennem virksomhedens vækst
 • Mulighed for opfølgning med Ina 90 dage efter

I vores LIVE online undervisning er du en del af et virtuelt udviklingsforløb. Du deltager altså direkte i et virtuelt kursuslokale, hvor indholdet ikke er optaget på forhånd. Det betyder, at du ikke har transport, og vi kan undervise i noget, der går helt tæt på. Derudover gør vi plads til løbende interaktion, øvelser og tid til spørgsmål.

Kurset løber over 3 måneder – fordi forskning viser, at der skal 3 måneder til for at bryde mønstre og få nye og blivende vaner.

Hele pakken koster 3.200 kr. ekskl. moms.

 

 

Er kurset for mig?

Er du træt af, at de gratis webinarer ikke rigtig flytter noget i din forretning?

Vi strukturerer programmet efter jeres ønsker og behov, men kommer især ind på marketing og branding strategi, psykolgien bag kommunikation, styrke salgsprocessen, konkrete værktøjer til vækstrejsen og ikke mindst: din egen personlige udvikling, som virksomhedens fanebærer.

Hvorfor er det så svært at sælge? 

Vi kender dem godt: Telefonsælgeren, der kan sælge alt, og den ekstremt passionerede bilsælger. Mange af dem er drevet af provisionsløn og bonusser, men den gulerod har du ikke som virksomhedsejer. Har du heller ikke råd til at ansætte en sælger? Vi lærer dig, hvordan du kommer til at mestre salgsprocessen for 3200 kr. ekskl. moms.

Hvor tit overvejer du at kaste håndklædet i ringen og give op på din drøm? Eller måske tage et deltidsjob?

Stop en halv – og start en hel !  Hvad mener vi med det? Som virksomhedsejer gik du helhjertet ind i rejsen og startede forretningen op fra bunden. Hvis du overvejer at supplere din indtjening, har du mistet noget af den gode energi, som du havde i starten. Den vil vi gerne give dig igen sammen med værktøjer til hvordan, så du med genfødt motivation kan booste din virksomhed til nye højder!

 

Hvis du stadig laver alt selv, f.eks.

 • Administrerer din egen indbakke
 • Selv laver din hjemmeside 
 • laver alt content
 • Laver regnskab
 • Ser gratis webinarer, der ikke flytter dig alverden

 • ordner printeren, når den ikke fungerer korrekt

 • laver AL markedsførinG

… men du har ikke kunder og indtjening nok, så reservér din plads til næste masterclass i dag.