+45 40252569 info@ahrensberg.dk

Strategisk rådgivning

  • Få succes som strategisk leder!
  • Nå dit mål og skab PeakPerformance hos dig selv og din organisation.
  • Sådan bliver du bedre til at eksekvere præcist – gennem klare strategier og konkrete værktøjer
  • Positioner dig og din organisation. Boost din karriere.
  • Få succes med virksomhedens strategi

Med udgangspunkt i sin mangeårige erfaring som topchef i det offentlige og som Business Coach rådgiver Ina Ahrensberg CEO´s, chefer, ledere til at blive endnu stærkere udgaver af sig selv – til at få succes i lederskabet med stor personlig gennemslagskraft og præcis performance.

Nøglen er en kombination af personlig vækst og professionel udvikling med et samtidigt strategisk fokus på præcis performance og eksekvering.

Strategisk Ledelsesrådgivning er et Executive coachende rådgivningsforløb, der består af en række personlige og fortrolige samtaler. Formen og indholdet tilpasser vi til dine ønsker og behov.

De kunder vi arbejder med er typisk et sted i deres liv og karriere, hvor de har brug for en professionel fortrolig til sparring omkring emner, der hverken egner sig til bestyrelseslokalet, middagsbordet eller golfbanen med kollegaen.

De udfordringer vi typisk hjælper med, er udfordringer af strategisk eller personlig karakter.

Vi hjælper CEO´s, chefer og ledere fra såvel offentlige og private virksomheder til PeakPerformance og succes i lederskabet, gennem klare strategier og konkrete værktøjer, der virker.

Vi hjælper dig med:

  • At stille skarpt på organisationens vigtigste strategiske ledelsesmæssige udfordringer
  • At stille skarpt på dine vigtigste ledelsesmæssige udfordringer
  • At prioritere indsatsen så du når dine og virksomhedens strategiske mål
  • At udvikle en konkret handleplan for eksekvering
  • Vi giver dig konkrete værktøjer og indsigter til at udvikle din organisation via en optimeret leder og medarbejderperformance.

Andre forløb tager udgangspunkt i personlige udfordringer: Følelsen af for meget kontrol, for lidt kontrol, manglende autencitet, usikkerhed om egen karriere eller talent. Udfordringer job/privat balance. Eksistentielle, følelsesmæssige belastninger i leder og chefrollen.

Uanset afsættet vil formålet altid være, at du bliver endnu mere præcis i din strategiske performance, dine valg, prioritering, timing og eksekvering og dermed opnår du størst mulig succes i dit professionelle og personlige liv.

Det er vores erfaring at ledere, der har gennemgået et strategisk rådgivningsforløb hos AHRENSBERG & PARTNERS opnår afklaring og værktøjer til at nå deres og virksomhedens strategiske mål.

Det endelige forløb skræddersyr vi naturligvis efter dine aktuelle behov og udfordringer.

Et typisk træningsforløb løber over 6-12 måneder med 1-2 rådgivningssessioner om måneden.

Kontakt os gerne for yderligere information på info@ahrensberg.dk eller +45 40252569.