+45 40252569 info@ahrensberg.dk

Public speaking & præsentationstræning

PUBLIC SPEAKING – KNÆK KARISMA-KODEN

Oplev suset når dine taler og præsentationer har WAUW-effekt !Public speaking og præsentationsteknik

Personlig gennemslagskraft – defineret som evnen til at vække en følelse og efterlade et klart budskab hos medarbejdere, kunder og interessenter er i stigende grad en af tidens mest efterspurgte og prioriterede kompetencer.

Er du CEO, leder, politiker eller specialist, hvor det at have personlig gennemslagskraft er afgørende for dit virke?

Du har måske de perfekte taleskrivere og kommunikationsfolk omkring dig – men mangler lige det ”lille ekstra”, der giver Wauw-effekt når du skal fremføre taler og præsentationer?

Personlig gennemslagskraft og Karisma er det der kan give dig den anerkendelse og succes, du fortjener.

Den gode nyhed er at personlig gennemslagskraft ikke er en vuggegave – at nogle bliver født med gennemslagskraft og andre ikke. Karisma og gennemslagskraft er en disciplin der kan læres.

Når man hører anerkendte talere performe, lyder det ofte som om de ryster det ud af ærmet, uden synderlig forberedelse. Det er meget sjældent at det hænger sådan sammen.

Selv rutinerede talere henter ofte hjælp fra professionelle taleskrivere, og får samtidig trænet deres performance og fremtoning hos professionelle.

Vi hjælper dig med:

  • Konkrete værktøjer og indsigter til at udvikle peakperformance og Knække Karisma-koden
  • Fremstå knivskarpt, i taler og præsentationer
  • Advanced mental training & winners strategies

Resultaterne skaber du selv! Vi giver dig værktøjerne og træner dig i større personlig gennemslagskraft og præcis performance.

Vi har stor erfaring, laver god og målrettet træning, der med det samme gør en forskel.

Vi træner, udvikler og coacher CEO´s, ledere, specialister og andre der ønsker at blive endnu stærkere kommunikatører – med stor personlig gennemslagskraft og præcis performance.

Ledere og specialister fra alle brancher kommer til INA AHRENSBERG & PARTNERS når de ”skal på” – i en strategisk vigtig kommunikationssituation, hvor de skal levere peakperformance og stå knivskarpt med gennemslagskraft og stor karisma. – Eller som et led i en udviklingsstrategi om gennemslagskraft og synlighed for dem selv eller virksomheden.Public speaking og præsentationsteknik

Kunder der har gennemgået et kommunikations og performanceforløb hos AHRENSBERG & PARTNERS fremtræder med synligt større sikkerhed og gennemslagskraft – i dagligdagen, i medierne, i præsentationer og på talerstolen som strategisk platform.

Det endelige forløb skræddersyr vi naturligvis efter dine aktuelle behov og udfordringer.

Et typisk træningsforløb løber over 6-12 måneder med en-to træningssessions om måneden. Andre forløb særlig målrettet en bestemt kommunikationssituation varer få gange, afhængig af dit udgangspunkt.

Kontakt os gerne for yderligere information på info@ahrensberg.dk eller +45 40252569.