+45 40252569 info@ahrensberg.dk

Modstandens dynamik i forandrings- og fusionsledelse

Bliv den leder der er i stand til at gennemføre nye strategier og visioner hurtigt, præcist og effektivt – Så det opleves hos kunden og ses på bundlinjen

 

Public speaking og præsentationsteknik

Er det ikke interessant, at nogle organisationer kan absorbere den ene forandring og strukturændring efter den anden, uden at det giver utilfredse medarbejdere og kunder?

I andre organisationer, når forandringer aldrig at få gennemslag så det rent faktisk kan aflæses hos kunden og på bundlinjen…

Forandrings- og fusionsledelse er en hel særlig ledelsesdisciplin, der stiller særlige krav til ledere og chefers evne til at analysere, vurdere og ”handske” den opgave de står overfor.

Vi er som mennesker programmeret til en frygt for forandringer. Det er en overlevelsesmekanisme, der var værdifuld for 10.000 år siden på savannen, hvor en forandring et sted i horisonten kunne være et rovdyr, der nærmede sig.

Når vi mennesker skal ændre adfærd – skal det være fordi vores nuværende opfattelse af, hvad der er godt og rigtigt erstattes af nye meningsgivende succeskriterier for adfærd. – Så når en virksomhed ønsker nye måder at tænke og arbejde på indført, er det den helt særlige ledelsesopgave, som lederne står overfor.

Men det kan lykkes på forholdsvis kort tid at “dreje” organisationer – store som tankskibe – til at arbejde nyt og anderledes og samtidig have glade og tilfredse medarbejder og kunder.

Nøglen til at det skal lykkes skal findes i Lederne og chefernes personlige gennemslagskraft og præcise Performance

I forandrings- og fusionsledelse er gennemslagskraft og god kommunikation ikke nok. Præcis performance: Hvorfor, hvad, hvem og hvordan og NØJAGTIG TIMING er afgørende for successen.

Vi hjælper ledere og organisationer med:

  • At stille skarpt på organisationens vigtigste ledelsesmæssige udfordringer
  • At prioritere indsatsen, så I når virksomhedens strategiske mål
  • At udvikle en konkret handleplan for eksekvering
  • Vi giver jer konkrete værktøjer og indsigter til at udvikle organisationen via en optimeret leder og medarbejderperformance.
  • Vi bistår med lederudvikling og  teams af medarbejdere.

Der findes ingen standardløsninger, men der findes masser af erfaringer for, hvad der virker godt og mind-re godt i forskellige situationer. Så hvorfor spilde tid og chancer på at skabe alle erfaringerne selv?

Vi bistår ledere med rådgivning om fusions- og forandringsprocesser, enten i aktuelle udfordringer eller som lederudviklingsforløb ifht. At være klar til de næste struktur- og forandringsprocesser.

Rådgivning og lederudvikling i forandrings- og fusionsledelse leveres både som individuelle forløb og som Lederworkshops.

Kontakt os gerne for en uforpligtende samtale eller for yderligere information på info@ahrensberg.dk eller +45 40252569.