+45 40252569 info@ahrensberg.dk

Kommunikation, branding & markedsføring

Et Brand er ikke noget en virksomhed ejer. Et brand er den opfattelse omgivelserne har af jer og virksomheden. Derfor er det så afgørende vigtigt, at der er tydelig sammenhæng mellem jeres fortælling – det I lover kunden, kvaliteten og leverancen af produktet.

Virksomhedens brand skal står skarpt hos dens kunder, medarbejdere og interessenter og alle kommunikationsaktiviteter skal pege i samme retning og understøtte forretningen.

Vi hjælper virksomheder I forbindelse med ændringer af virksomhedens strategi, organisation eller forretning, eller når virksomheden vil have større impact, vækst, positionering og konkurrencedygtighed i eksisterende eller nye markeder.

  • Få skærpet jeres fortælling.
  • Skab et klart og præcist billede af din virksomhed og den værdi I giver dine kunder.
  • Få endnu stærkere relationer med dine kunder og interessenter.
  • Få effekt med din kommunikation.
  • Bliv hørt, set og husket.

AHRENSBERG & PARTNERS rådgiver private og offentlige virksomheder om strategisk brug af branding  til at forbedre virksomhedens relationer, resultater og omdømme. Vi bidrager også med udvikling og tilpasning af budskaber, aktiviteter og grafiske materialer.

Vi skræddersyr hver gang vores  rådgivningsforløb, så de passer præcis til dit/jeres behov og aktuelle situation. Vi sætter holdet af specialister afhængig af opgavens indhold og størrelse.

Kontakt os gerne for yderligere information på info@ahrensberg.dk eller +45 40252569.